Light weight and a heavy history: Denton Corker Marshall's Stonehenge visitor centre

Macarthur, John (2014) Light weight and a heavy history: Denton Corker Marshall's Stonehenge visitor centre. Architecture Australia, 103 4: 20-27.

Attached Files (Some files may be inaccessible until you login with your UQ eSpace credentials)
Name Description MIMEType Size Downloads
Author Macarthur, John
Title Light weight and a heavy history: Denton Corker Marshall's Stonehenge visitor centre
Journal name Architecture Australia   Check publisher's open access policy
ISSN 0003-8725
1442-0945
Publication date 2014-07
Sub-type Creative work
Open Access Status
Volume 103
Issue 4
Start page 20
End page 27
Total pages 8
Place of publication South Melbourne, VIC, Australia
Publisher Architecture Media
Collection year 2015
Language eng
Subject Original Creative Work - Textual work
Formatted abstract
Denton Corker Marshall's Visitor Centre is a modest and lightweight counterpoint to the enduring presence of Stonehenge.

The article reviews the architectural design of the Stonehenge Visitor Centre located in Wiltshire, England, designed by Australian architectural firm Denton Corker Marshall.
Keyword Architectural design
Q-Index Code CX
Q-Index Status Provisional Code
Institutional Status UQ

Document type: Journal Article
Sub-type: Creative work
Collections: ATCH (Architecture Theory History Criticism) Publications
School of Architecture Publications
 
Versions
Version Filter Type
Citation counts: Google Scholar Search Google Scholar
Created: Thu, 14 Aug 2014, 13:36:42 EST by John Macarthur on behalf of School of Architecture